Corona Virus Update
Hotel de Kluut
image

Corona Virus Update

 

 

Hotel de Kluut is open!

 Wij kijken er naar uit om u weer te mogen ontvangen.

 

Team Hotel de Kluut

Beste Prijs Garantie

Welkom bij Hotel de Kluut

Ons rustig gelegen hotel aan de rand van het bos en op nog geen 5 minuten loopafstand van de bootterminal en de Dorpsstraat, biedt u een heerlijk verblijf op Vlieland. Hotel de Kluut is een sfeervol, modern en knus hotel. Omringd door een heerlijke tuin, waar u op zonnige dagen op het terras kunt genieten van de rust rondom het hotel. Of wat denkt u van onze lounge met open haard en boekenkast om op de koudere avonden te ontspannen met een drankje.

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. We zorgen er graag voor dat uw verblijf bij ons zo prettig mogelijk is en u later met een goed gevoel terugdenkt aan uw bezoek aan Vlieland. Heeft u bijzonderheden aangaande uw verblijf bij ons? Dan horen wij dat graag voorafgaand aan uw komst. Zo kunnen wij beter voor u klaarstaan. 

Hotel de Kluut beschikt over 21 moderne tweepersoonskamers voorzien van flatscreen digitale TV, een zitje, bureau en centrale verwarming. De badkamers zijn voorzien van een bad/douche combinatie, toilet en föhn. De luxe kamer beschikt tevens over een jet-stream bad en heeft een eigen balkon.

Meer informatie over een verblijf in ons hotel en extra informatie vindt u hier

 

Previous image Next image