Corona Virus
Hotel de Kluut
image

Corona Virus

 In verband met het Corona virus zijn wij tot minimaal 3 mei gesloten! 

Heeft u al een reservering bij ons staan, dan mag u deze gratis annuleren.

 

Beste Prijs Garantie

Extra informatie

Annuleringsvoorwaarden

U kunt tot 7 dagen voor uw aankomstdag gratis annuleren, daarna wordt de gehele som van de boeking in rekening gebracht.

Voor groepsboekingen (vanaf 3 kamers) gelden andere annuleringsvoorwaarden. U kunt bij een groepsboeking tot 14 dagen van te voren gratis annuleren, daarna wordt de gehele som van de boeking in rekening gebracht. 

Aankomst

U kunt bij ons inchecken van 15:00 tot 21:00 uur. Wij bieden de mogelijkheid om uw bagage eerder te stallen bij ons in het hotel.

Vertrek

Op de dag van vertrek is de uitchecktijd tussen 08:00 - 10:30 uur. De betaalmethoden zijn cash/PIN/Mastercard en Visacard.

Receptie

De receptie is geopend van 08:00 - 12:00 en van 15:00 - 18:00 uur. U kunt hier terecht voor al uw vragen en u vindt er diverse informatiefolders over bezienswaardigheden en activiteiten op Vlieland. 

Bagageservice

Wij bieden onze gasten gratis bagageservice. Bij aankomst met de boot op Vlieland kunt u uw bagage afgeven bij Wietze de Boer. Uw bagage wordt dan gratis afgeleverd in het hotel. 

Ook bij vertrek kunt u gebruik maken van deze bagageservice. Plaats uw bagage bij de daarvoor aangegeven plaatsen in het hotel. Uw bagage zal dan worden opgehaald en in de bagagekarretjes worden geplaatst zodat u deze in Harlingen kunt terugvinden.

Bij vragen over deze service kunt u terecht bij de receptie. 

WiFi

U kunt kosteloos gebruik maken van het draadloze WiFi netwerk in de openbare ruimtes van het hotel. 

Ontbijt

Elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar in de hotellounge. U kunt ontbijten tussen 08:00 - 10:00 uur. 

Hotellounge/Koffiehoekje

De hotellounge is geopend tussen 08:00 - 22:00 uur. Onze hotellounge beschikt over een self-service hoekje waar u diverse dranken en snacks kunt kopen. U noteert zelf uw consumpties op de daarvoor bestemde lijst en wij zetten het op uw eind rekening. Het is niet toegestaan eigen etens- en drinkwaren mee te brengen naar de hotellounge.  

Dineren

Wij beschikken niet over een eigen restaurant. Op 5 minuten loopafstand van het hotel bevindt zich de Dorpsstraat met diverse eetgelegenheden voor lunch en diner. Wij staan voor u klaar om u hierin te adviseren. 

Schoonmaak

Iedere dag tussen 11:00 - 15:00 uur bezoekt de huishouding, indien gewenst, uw hotelkamer om deze schoon te maken. U kunt dit aangeven met de daarvoor bestemde deurhanger.

Huisregels

  • Roken is nergens in het hotel toegestaan. Als wij constateren dat er op de kamer is gerookt, dan brengen wij €150 in rekening.
  • Wij stellen hoge eisen aan de brandveiligheid. Daarom is het niet toegestaan kaarsen te branden in de hotelkamers.
  • Waterkokers en dompelaars zijn niet toegestaan op de kamers.

Huisdieren

Huisdieren zijn in Hotel de Kluut niet toegestaan.

Fietsen

U kunt via het hotel tegen een gereduceerd tarief fietsen huren bij Jan van Vlieland. Hiervoor heeft u een voucher nodig welke u kunt verkrijgen bij onze receptie. Zonder voucher krijgt u geen korting op het huren van fietsen. 

U kunt natuurlijk ook uw eigen fietsen meenemen naar Vlieland. Meer informatie over het meenemen van een eigen fiets vind u op de website van Rederij Doeksen

Huurt of heeft u een elektrische fiets? Vraag dan bij de receptie naar de oplaadpunten. 

Wij verzoeken onze gasten de fietsen te stallen voor het hotel in de daarvoor bestemde fietsenrekken. Wij beschikken niet over een overdekte fietsenstalling. 

Boottickets Vlieland

U bereikt Vlieland via een boottocht met Rederij Doeksen vanuit Harlingen. Er zijn verschillende veerdiensten en sneldiensten die de overtocht Harlingen-Vlieland en v.v. verzorgen. 

Wij raden u aan om in het hoogseizoen uw boottickets tijdig te reserveren. Op de website van Rederij Doeksen vindt u meer informatie over de dienstregeling en verkoop van de tickets. 

Parkeermogelijkheden Harlingen

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in Harlingen. Wij verwijzen u door naar de website van Rederij Doeksen voor meer informatie. Hier kunt u direct informatie vinden over parkeren in Harlingen.

Previous image Next image